automatrica.hu
- megrendelés -   - autó flotta matrica-   - autómágnes -   - matrica eltávolítás -   - elérhetőség -


AKCIÓVAL KAPCSOLATOSAN

a következő elérhetőségeken érdeklődhet:

Tel.:
+36 -20/38-000-98


E-mail: info@automatrica.hu
 

 automatrica.hu


Autómágnest olyan megrendelőinkenk javasoljuk, akik nem szeretnék a matricát folyamatosan használni, vagy gyakran cserélik le autóikat, s nem szeretnének a matricák eltávolítására sem időt, sem pénzt áldozni.

Mágneseink a legkorszerűbb alapanyagból készültek, ezért használhatóak nem csak sík, de enyhén íves felületeken is.

Az új technológiának köszönhetően a mágnes sokkal vékonyabb alapanyagból készül, ezért könnyebben idomul az autó formájához, továbbá sokkal kisebb az önsúlya, ezért egy nagyobb darab mágnest is könnyebb felhelyezni, valamint tárolni.

Fontos tudni a mágnesekről, hogy ezt az alapanyagot a gyártók kizárólag 60 cm széles tekercsben tudják gyártani, ezért a mágnesnél ez a legnagyobb magasság ami elérhető. Szélességben nincs korlátozás, mert a tekercsek 30 méter hosszúak.

Mágneseink nem csupán autókon, de hűtőn, fém ajtón, beltéri fém elemeken is alkalmazhatóak, ezért tökéletesek jelzőtáblák, céglogók, névtáblák és egyéb táblák kihelyezésére is anélkül, hogy a felületet tönkretennék, vagy megsértenék.

Mágneseinket minden esetben ellátjuk egy felső védő réteggel, mely megvédi a nyomatot az idő előtt történő kifakulástól, valamint a kisebb mechanikai sérülésektől. A védő réteg tisztítható is akár autósamponnal, akár ablaktisztítóval.

Termékeink többször felhasználhatóak, céglogó változás esetén elég a régi mágnest eljuttatni hozzánk, melyet alapanyagként újra felhasználunk ezzel csökkentve a környezetszennyezést.